Salon Sonja

Hilversum
Tel.035-6479833

Stellen

Vind je het leuk om je partner te verrassen (zowel zij hem, als hij haar) dan is dit wellicht een spannende en gewaagde keuze...
Wie kent zijn/haar eigen partner niet het beste, weet wat zij/hij lekker vindt, en wat is er dan leuker om samen met elkaar ťn Sonja een nieuwe dimensie aan je sexuele liefdesleven toe te voegen?  Samen met haar verwennen jullie elkaar. Als het ware een trio-massage. In principe omstebeurt maar het mag in elke vorm waarbij jullie je het prettigst bij voelen. Via een ontspanningsmassage gaan we langzaam over in de erotische variant waarbij Sonja zich enerzijds graag laat leiden door de partner die op dat moment mee verwent en ze dus min of meer tot jullie dienst staat, of anderzijds zij jullie juist de hand neem om bepaalde fantasieŽn waar te maken. Alles in een sfeervolle ambiance. Na onze kennismaking gaan jullie lekker samen douchen (de inloopdouche is ruim genoeg voor 2 personen), om je vervolgens over te geven aan een spannende belevenis. Willen jullie het eerst voorzichtig aanpakken of spreekt juist een body-to-body massage meer aan?
Of kunnen we het nog veel spannender en stouter maken door hulpmiddelen als dildo's etc. te gebruiken?
Laat jullie fantasie de vrije loop.
Intiem met mij is overigens niet mogelijk, maar het staat jullie vrij om de massage met z'n tweetjes wel op die manier af te sluiten.